Start Stars Hot News! Schwarzenegger radi punom parom na novim filmovima

Schwarzenegger radi punom parom na novim filmovima

SHARE

Nakon što je odstupio s mesta guvernera Kalifornije, nekadašnji akcioni junak, Arnold Schwarzenegger, ponovo se bacio u filmske vode, a čini se da će u narednim mesecima biti zatrpan poslom.

Prvi veći projekt bila je animirana serija “The Governator”, a već je potvrđeno da će se glumac vratiti i u ulogu Terminatora što bi trebalo da unese novi život u pomalo uspavanu franšizu o kiborzima iz budućnosti. Međutim, najnovije informacije govore u prilog tome da Arnie ne namerava da stane samo na tome.

Nije teško pretpostaviti da bi njegov povratak glumi mogao naići na određene prepreke jer malo je poslova za šezdesettrogodišnje akcione zvezde, osim ako se ne radi o naoružanim penzionerima kao što je to bio slučaju s “RED” ili “The Expendables”. No, i za to postoji rešenje. Arnie je za primer uzeo legendarnog Clinta Eastwooda i odlučio da se baci na filmove u skladu sa svojim godinama, a prvi bi takav trebao biti “Cry Macho” Brada Furmana (The Lincoln Lawyer).

Radi se o filmu prema knjizi pokojnog N. Richarda Nasha koji je pre smrti napisao i scenario. Radnja prati penzionisanog dresera konja koji nateran besparicom prihvata šefovu ponudu i otima njegovog jedanaestogodišnjeg sina, ali plan nailazi na problem jer šefova bogata bivša žena odbija da plati otkupninu za razmaženog delikventa.

OSTAVI KOMENTAR