Start Stars Hot News! Scarlett Johansson izvređala Sandru Bullock: “Ti si fufica”

Scarlett Johansson izvređala Sandru Bullock: “Ti si fufica”

SHARE

Scarlett Johansson neutešna je otkako su u medije izašle zajedničke fotografije Sandre Bullock i Ryana Reynoldsa.

Naime, Sandra i Ryan, koji su prijatelji otkako su glumili ljubavni par u filmu “The Proposal”, proveli su zajedno Novu godinu, a otad i dalje vreme provode zajedno. Viđeni su zajedno u njenom restoranu za doček Nove godine, a navodno su ga zajedno i napustili u ranim jutarnjim satima. Ipak, oboje su demantovali da su u ljubavnoj vezi. Sandrin portparol izjavio je kako su samo dobri prijatelji.

Ipak, neki američki portali objavili su kako Ryan tajno posećuje Sandru u njenom domu. Sandra je navodno jako srećna što Reynolds provodi vreme s njom u jeku njegovog razvoda od Scarlett. Kada je Johansson čula za te glasine, navodno se potpuno slomila. “Scarlett je jako privatna osoba, tokom celog njihovog braka viđena je s Ryanom samo nekoliko puta, pa ne postoji ni mnogo njihovih zajedničkih fotografija. Sada, ni mesec dana od njihovog raskida, ta budala je otišla i fotografisana je sa Sandrom. Naravno da je Scarlett slomljena”, izjavila je njena prijateljica.

Scarlett, nekadašnja Sandrina prijateljica, osetila se povređenom i ljutom zbog svega pa je propisno izvređala novu Ryanovu ljubav. “Ti si fufica gladna muškaraca”, rekla je navodno Scarlett Sandri. Prema izvoru bliskom lepoj Scarlett, ona još uvek nije prebolela Ryana i smatra da Sandra uopšte ne poštuje njenu situaciju. Osim Ryana, priča se i da je Scarlett jako brzo pronašla nekog za utehu pa se navodno ponovno viđa s bivšim dečkom Justinom Timberlakeom. On je, s druge strane, u dugogodišnjoj vezi s Jessicom Biel.

OSTAVI KOMENTAR