209
Saška Janković predstavila spot za pesmu “Ono kad”!

Saška Janković predstavila spot za pesmu “Ono kad”!

209
SHARE

Saska Jankovic sa snimanja spota 3

Još jedna talentovana pevačica iz “Prvog glasa Srbije” Saška Janković je prethodnih mesec dana pripremala spot za numeru “Ono kad” , objavljenu pre nešto više od mesec dana.

Saska Jankovic sa snimanja spota 2

U spotu uz Sašku glume i njene drugarice Vesna Pavlović iz PGS-a, Zorana i Tamara. Četiri devojke, četiri boje kose, četiri karaktera, te se malo koketiralo sa serijom „Seks i grad“. Dizajner Srđan Vekić pobrinuo se za izgled u spotu, šminku potpisuje Aleksandar Djikić, a oni takođe glume u spotu jer se četiri drugarice kod njih spremaju za izlazak. Pojavljuje se i Ivan Petrović iz PGS-a kao Saškin prijatelj, kolega i redovni korisnik tvitera.

Sve koketira sa tviterom, obzirom da je naslov pesme tzv „hash tag“ koji se koristi po internetu a najčešće na tviteru. Manju ulogu ima i Saškin tromesečni pas Fića, koji je usvojen te smo time hteli da skrenemo pažnju na usvajanje napuštenh životinja i kampanju za njih uz udruženje „Beta“. Spot je sniman na dan kada bi Saškinoj baki bio rođendan, te spot posvećuje njoj. Video bi trebalo da bude veseo i vedar, baš kakva je i ona bila.

9 KOMENTARA

 1. pesma je super ,a i spot tu je i Vesna ♥ …samo se bas puno ponavlja ono kad

 2. Konacno i mi imamo pevace/ice na svetskom nivou, Saska je jedna od njih kao i ostali ucesnici PGS, drago mi je da Bravo pise o njima nadam se da ce te uraditi intervju sa Saskom ako moze plizzz i poster. Ponovila sam milion puta, ponovi cu i sada da su spot i pesma SUPER!!!

 3. Iskreno meni je pesma potpuni promasaj nigde veza sa vezom,jako sam razocarana i pesmom i spotom a ona mi je bila jedan od favorita

 4. majo nemoj da seres nija mnogo ruzna nije ni lepa anije ni RUZNA 
  zato ucuti da te ja ne bi ucutkala
  zloco jedna inace pesma joj i nije nesto aspot je ok
                

               sara jo najbolja

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.