Start Stars Hot News! Saška Janković predstavila spot za pesmu “Ono kad”!

Saška Janković predstavila spot za pesmu “Ono kad”!

SHARE

Saska Jankovic sa snimanja spota 3

Još jedna talentovana pevačica iz “Prvog glasa Srbije” Saška Janković je prethodnih mesec dana pripremala spot za numeru “Ono kad” , objavljenu pre nešto više od mesec dana.

Saska Jankovic sa snimanja spota 2

U spotu uz Sašku glume i njene drugarice Vesna Pavlović iz PGS-a, Zorana i Tamara. Četiri devojke, četiri boje kose, četiri karaktera, te se malo koketiralo sa serijom „Seks i grad“. Dizajner Srđan Vekić pobrinuo se za izgled u spotu, šminku potpisuje Aleksandar Djikić, a oni takođe glume u spotu jer se četiri drugarice kod njih spremaju za izlazak. Pojavljuje se i Ivan Petrović iz PGS-a kao Saškin prijatelj, kolega i redovni korisnik tvitera.

Sve koketira sa tviterom, obzirom da je naslov pesme tzv „hash tag“ koji se koristi po internetu a najčešće na tviteru. Manju ulogu ima i Saškin tromesečni pas Fića, koji je usvojen te smo time hteli da skrenemo pažnju na usvajanje napuštenh životinja i kampanju za njih uz udruženje „Beta“. Spot je sniman na dan kada bi Saškinoj baki bio rođendan, te spot posvećuje njoj. Video bi trebalo da bude veseo i vedar, baš kakva je i ona bila.

OSTAVI KOMENTAR