Start Stars Hot News! “Šarmantan, al dosadan”: Kako su filmski kritičari ocenili film “This Is Us”

“Šarmantan, al dosadan”: Kako su filmski kritičari ocenili film “This Is Us”

SHARE

one direction

3D film grupe “One Direction” juče je i premijerno prikazan u domaćim bioskopima, a u međuvremenu dobio je različite ocene svetskih filmskih kritičara.

Ovaj koncertni dokumentarac režirao je Morgan Spurlock i pokazuje momke iz benda dok rade i obilaze svet u okviru svoje “Take Me Home” turneje. Iako su Directioneri oduševljeni ono što su videli na filmskom platnu, kritičari ne dele njihovo oduševljenje, a glavna zamerka je to da scene koje ne treba da budu nameštene, izgledaju više iscenirano od njihovih koreografija. Jedan od njih smatra da je šteta što je reditelj Spurlock propustio priliku da pruži pravi uvid u bend, te da nije želeo da rizikuje i da prikaže neke kontroverzne trenutke.
“Nijednom u sat i po vremena koliko traje film ne vidimo neslaganje među momcima, ne vidimo kako se provode niti čujemo kako spominju devojke. Umesto toga, dobili smo ‘glatki’, sređeni promofilm sa petoricom superzvezda koje ne mogu da poveruju koliko sreće imaju. To je šarmantno, ali istovremeno i malo dosadno. Ovo definitvno nije dokumentarac”, istakao je jedan kritičar.
Drugi su kritikovali to što je očigledno da je film snimljen da bi se zaradio novac, dok drugi brane film govoreći da je napravljen za Directionere, te da će ga samo oni i gledati. “Sve izgleda iscenirano, ali je zabavan trenutak kada se momci maskiraju i onda razgovaraju sa fanovima koji ih ne prepoznaju”, otkrio je jedan kritičar.
Kakvi su tvoji utisci o filmu?

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR