Start Stars Hot News! Sarajlije bi da angažuju Batmana

Sarajlije bi da angažuju Batmana

SHARE

Građani Sarajeva, zbog porasta kriminala i nasilja u njihovom gradu, odlučili su da putem oglasnika potraže zaštitu od posebnog profesionalca. Tačnije, traže Batmana.

“Sve učestalije pucnjave, ranjavanja, ubojstva i bacanja bombi od našeg grada su stvorile nesigurno mjesto za život. Zbog nezainteresiranosti struktura čiji je posao da ovaj problem riješe, mi, građani ovog grada smo primorani zaštitu potražiti na drugi način. Zbog toga raspisujemo oglas za sljedeće radno mjesto: Batman, jedan izvršitelj s iskustvom”, stoji u prvom delu oglasa.

U nastavku navode kako očekuju tri do pet godina radnog iskustva u obavljanju poslova sličnih Batmanovim, VSS bilo kojeg smera, poznavanje borilačkih veština, sposobnost u skrivanju identiteta, loše pregovaračke veštine i poželjno korišćenje sile kao i sopstveno vozilo.  Naime, zabrinuti građani u oglasu su istakli kako Batmobile još nisu nabavili.

Za obavljanje tog junačkog posla nude veliku stopu kriminala, redovna primanja prema učinku, stalni radni odnos kao i mogućnost zaposlenja brata, rođaka ili prijatelja od kandidata koji bi bio Robin.

OSTAVI KOMENTAR