98
Sarah Jessica Parker bacila oko na kuću vrednu 24 miliona dolara

Sarah Jessica Parker bacila oko na kuću vrednu 24 miliona dolara

98
SHARE

Sarah Jessica Parker mogla bi se uskoro preseliti. Glumici koja već poseduje nekoliko nekretnina u New Yorku pogled je zastao na prekrasnoj vili u West Villageu vrednoj 24 miliona dolara. Imanje s devet spavaćih soba i kupatila te 10 kamina nalazi se u istom kvartu u kojem je nekada živeo Jimi Hendrix.

Sarah Jessica Parker, koja odgaja troje dece sa suprugom Matthewom Broderickom, nedavno je priznala kako ne može zamisliti da živi igde osim u New Yorku iako se njena brojna porodica gura u domu u kojem trenutno živi. “Nikada neću živeti drugde. Jednostavno ne mogu napustiti taj gradski ritam. U kući na Manhattanu nemamo mesta, kuća već puca po šavovima, ali meni ne pada na pamet preseliti se u predgrađe”, rekla je glumica. Možda će joj baš zbog toga nova, prostrana vila u gradu biti idealno rešenje.

3 KOMENTARA

  1. O_o sta ce joj 10 spavacih soba?! ja imam jednu dole i jednu na spratu pa mi je sasvim dovoljno O_O nek kupi brate kucu sa 10 kuhinja, 10 dnevnih soba, 10 decijih soba msm..jedno joj nije dovoljno-.-“”” tipican primer kako celebritiji bacaju pare na stvari koje im ni ne trebaju mesto da ih npr. daju u humane svrhe O_O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.