1163
Sara Jovanović stiže na konferenciju “Teen Talk 2013″!

Sara Jovanović stiže na konferenciju “Teen Talk 2013″!

1163
SHARE

Sara-Jo-2

Devetnaestogodišnja zvezda muzičkog rijalitija “Prvi glas Srbije” i članica grupe Moje 3, koja je predstavljala našu zemlju na ovogodišnjem Eurosongu u Malmeu, potvrdila je danas učešće na “Teen Talku 2013″ – konferenciji magazina “Bravo” posvećenu “digitalnoj generaciji”.

Da podsetimo, konferencija pod nazivom “Teen Talk 2013: What ‘Digital Native’ Generation Wants” održaće se 17. oktobra u Domu omladine Beogada i okupiće stručnjake iz oblasti komunikacija, medija, filma, psihologije, muzike, sporta i mnogih drugih koji se dotiču ponašanja, konzumentskih, društvenih i kulturnih navika i potreba tinejdžera. Među predavačima i panelistima naći će se i veliki broj javnih ličnosti koje su se u svom radu bavile ovom temom.
Prema rečima Stevana Gojkova, urednika magazina “Bravo”, Sara Jovanović će se na “Teen Talku 2013″ pojaviti kao učesnica panel-diskusije pod nazivom “5 minuta slave: U čemu je magična privlačnost muzičkih rijalitija”, a pored nje u razgovoru će učestvovati i Kristina Kovač, kompozitor i član žirija rijalitija “X Faktor”, Vukašin Brajić, učesnik šoua “Operacija Trijumf”, Nikola Jovanović, muzički urednik MTV Adria i Emilija Đonin, 13-godišnja pevačica koja se proslavila učešćem u emisiji “Ja imam talenat”. Moderator ovog panela je Dragan Kecman, novinar magazina “Svet & Style”.
Sve detalje o konferenciji kao i kontakte za prijavu učešća možete pronaći OVDE a o konferenciji možete tvitovati koristeći hashtag #teentalk2013

4 KOMENTARA

  1. Devojka je toliko iritantna i dosadna,uzasno i peva.Mediji uporno pisu o njoj,mislim da ne zasluzuje toliku paznju.

  2. Hahahaha, nikako! Devojka je prelepa, harizmatična i ima potpuno drugačiji glas od ostalih. Nije dosadna, naprotiv, zabavna je i mnogo gotivna. Sara <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.