1232
Sara Jovanović: Jača i od upale pluća!

Sara Jovanović: Jača i od upale pluća!

1232
SHARE

 photo sarita_zpsc9ee26ed.jpg

Finalistkinja “Prvog glasa Srbije” nema sreće – dobila je zapaljenje pluća u trenutku dok se priprema za učešče na Beosongu, gde će sa Mirnom Radulović i Nevenom Božović pokušati da se plasira na Evroviziju.

Mlada pevačica morala je da se inhalira kako bi mogla da nastavi tamo gde je stala. Ona je postavila fotku na svoj Twitter nalog i napisala: “Ništa me ne može zaustaviti, pa ni upala pluća i temperatura!”. Sarita je još jednom pokazala da važi za energičnu devojku, ispunjenu pozitivnom energijom koja ne dozvoljava da je bilo šta omete!

IZVOR: Life Content

19 KOMENTARA

  1. Ma najbolja je ona,nadam se da ce brzo ozdraviti..ima jos vremena za pripreme za Beosong to je tek 2. i 3. marta,samo da joj bude dobro za vreme njenog vecerasnjeg nastupa sa ostalim finalistima u Podgorici…Bravo nastavite da pisete o njoj ;) Miss Sara Jo <3 <3 <3

  2. Mnogo mi je zao sto se razbolela , zelim joj da sto pre ozdravi…Navijala sam za nju u Prvom glasu Srbije , najbolja je!!! SARA! SARA! SARA!

    • BAREM NEKO VOLI SARINO PEVANJE KAO JA                                     
      SARA JE NAJBOLJA    SARA  SARA  SARA  SARA  SARA

  3. Nadam se da će Sari ozdraviti, i to joj od srca želim.Jedva čekam da čujem singl superfinalistkinja PGS-a na Beosong-u, a sa obzirom na njihove vokalne sposobnostim mislim da bi ovaj trio trebao imati velike šanse za predstavljanje Srbije na Eurosong-u, i još im je Mare pisao pesmu. :) ♥ ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.