Start Stars Hot News! Sanja Dimitrijević napustila Prvi glas Srbije: Nisam razočarana!

Sanja Dimitrijević napustila Prvi glas Srbije: Nisam razočarana!

SHARE

null

Sanja Dimitrijević rekla je posle ispadanja iz takmičenja da se oseća dobro, da nije klonula jer je uspela da ostvari svoj cilj.

“Nisam razočarana jer mi je prvenstveno bio cilj da uđem u top trinaest kad sam se prijavila. Nisam ni razmišljala da idem samo i jedino na pobedu. Želela sam da dokažem da mogu da uđem u finale tako da, po mom mišljenju, svi smo pobednici.”

http://youtu.be/h96NcSP_TTU

O tome ad li je očekivala ovakav ishod, Sanja komentariše: “Imala sam čudan osećaj, kad su me pitali da probam baražnu pesmu rekla sam da neću, ne znam, instinkt mi je tako nešto govorio, nisam uopšte iznenađena. Kad je Andrija saopštio da ćemo Zoki i ja biti u duelu, imala sam osećaj da će on ostati jer je stvarno iz emisije u emisiju konstantno bolji i bolji, a ja sam imala neke trenutke. Zahvalna sam što sam uspela da otpevam svoje omiljene dve pesme za kraj i tako završim takmičenje. Ovo je najbolje iskustvo ikad, pamtiću ga po lepim trenucima, druženju i mnogo toga sam naučila, kako da se ponašam na sceni, pred kamerama i nadam se da će mi to koristiti ubuduće.”

Sanja kaže i kako namerava da se odmori a zatim “hladne glave” planira nove poslovne korake.

Izvor: Telegraf, Blic

OSTAVI KOMENTAR