Start Stars Hot News! Sandra Bullock žali zbog skupih odevnih grešaka

Sandra Bullock žali zbog skupih odevnih grešaka

SHARE

Sandra Bullock mrzi kupovati jer uvek u butiku oseća pritisak da kupi nešto bezobrazno skupo iako zna da to nikada neće nositi. Bullock, koja od prošle nedelje ispred imena s ponosom dodaje i ono oskarovka, kaže kako je kupovati naučila metodom pokušaja i (skupih) promašaja.

“Obožavam odeću, ali je ne volim kupovati. Iz bolnih grešaka naučila sam da je najbolje izbeći onaj pritisak u butiku da moram kupiti enormno skupe, a pogrešne odevne predmete, koji će i nakon pet godina stajati u ormaru s cenom i etiketom još na istom mestu. Razmišljam o tome da takve stvari stavim na posebnu policu kao podsetnik za buduće prilike”, kaže glumica.

Osim s pogrešnim izborom odeće, Sandra muku muči i zato što ljudi često ne prepoznaju njen stil komunikacije, poznat po čestom sarkazmu i ironiji.

“O, da, stalno sam sarkastična, ali čini se da ljudima to uvek promakne, naročito u porukama preko mobilnog. Bilo bi odlično da postoji neki znak za sarkazam koji bi mogla ubaciti u tekst, to bi puno poboljšalo moje veze”, misli 45-godišnja glumica.

OSTAVI KOMENTAR