Start Stars Hot News! Sandra Bullock: Nisam želela da mi zvezdani status pomogne pri usvajanju

Sandra Bullock: Nisam želela da mi zvezdani status pomogne pri usvajanju

SHARE

Sandra Bullock dala je svoj prvi televizijski intervju otkako se razvela od Jesseja Jamesa te pričala uglavnom o svom usvojenom sinu. Maleni Louis Bardo Bullock rođen je u New Orleansu, a postao je član Sandrine porodice početkom ove godine. “Nemamo muškaraca u našoj porodici pa je Louis poput princa”, rekla je Oskarovka u intervjuu za NBC-jev “Today”. “Čak je i svaki kućni ljubimac ženskog pola, ali baš je trebalo tu hijerarhiju razbiti”, izjavila je glumica.

Napominje kako nije želela da mediji saznaju za proces usvajanja koji je pokrenula pre četiri godine, jer je postojala opasnost da njen zvezdani status utiče na proces. “Nisam želela zaobići pravila. Htela sam učiniti sve na način na koji to čine ostali ljudi. I tako je bilo”, rekla je Sandra. “On je bio oduvek moj, znate. Nisam osećala da će mi ga neko uzeti, ali bilo je lepo imati nekog ko će ti reći ‘Mislim da si dobar roditelj’. Smatram da se sve odigra onako kako svemir želi da se to dogodi”, rekla je glumica.

Kaže kako je uspela sprečiti curenje informacija zahvaljujući ljudima u svom okruženju kojima može verovati. “Postoje ljudi koji imaju integritet, znaju držati jezik za zubima. Oni koji vide širu sliku i ne prodaju svoje prijatelje”, kaže Sandra Bullock.

OSTAVI KOMENTAR