Start Stars Hot News! Sandra Bullock najviše pati jer joj nedostaju deca Jesseja Jamesa

Sandra Bullock najviše pati jer joj nedostaju deca Jesseja Jamesa

SHARE

Sandra Bullock nije verovala da ju je suprug prevario kad joj je američki časopis javio da će objaviti priču o tome. Kad je shvatila da je sve istina, otišla je iz zajedničkog doma i ostavila suprugovu decu za koju je emotivno vezana.

Časopis In Touch kontaktirao je Sandrinog predstavnika za medije u ponedeljak ujutro i dao mu do znanja da će uskoro objaviti udarnu vest na naslovnici, koja se tiče nje i supruga Jesseja Jamesa. “Prvo Sandra nije verovala u priču, sve dok nije shvatila da časopis ima snimljene izjave navodne ljubavnice Michelle ‘Bombshell’ McGee”, tvrdi izvor iz časopisa za Popeater. Oskarovka navodno uopšte nije bila svesna šta se događa ni da je muž već mesecima vara.

Iako se Jesse James javno izvinio Sandri i svojoj deci, sasvim je izvesno da će doći do razvoda. Postavlja se pitanje šta će biti sa troje dece, dve kćeri i sinom koje je Jesse dobio u ranijim brakovima, a Sandra ih je odgajala kao svoje. Oskarovka se posebno vezala uz petogodišnju Sunny čija je biološka majka pornozvezda Janine Lindemulder optuživala Sandru da želi njeno dete, jer ne može roditi svoje. Mnogi se čude što je glumica napustila zajednički dom kad je saznala za suprugovu aferu, jer je poznato da nikad ne bi napustila decu bez jakog razloga. Sandrini prijatelji tvrde da će joj odvojenost od njih slomiti srce i da je to boli možda čak i više od Jamesove nevere.

OSTAVI KOMENTAR