Start Stars Hot News! Sandra Bullock najplaćenija

Sandra Bullock najplaćenija

SHARE

36105PCN_Bullock

Zvezda koja je najviše zaradila u protekloj godini je Sandra Bullock.

Na drugom mestu našao se Johnny Depp, tvrdi se u izveštaju Quigley Publishing Company, koja se ovom vrstom procena bavi već 78 godina.

Ove godine, Sandra Bullock je glumila u tri filma – The Blind Side, Veridba i All About Steve, dok je Depp ostvario uloge u filmovima Narodni neprijatelji i The Imaginarium of Dr. Parnassus.

Na trećem mestu se našao Matt Damon (Invictus, Doušnik!), a potom George Clooney (Up in the Air, The Men Who Stare at Goats i Fantastic Mr. Fox).

Sa prošlogodišnjeg drugog mesta, Robert Downey Jr. je skliznuo na peto, a Tom Hanks koji je pet puta osvojio prvo mesto na listi najplaćenijih, sada se našao na šestom mestu sa samo jednim filmom (Anđeli i demoni).

Poslednji put kada se ženska zvezda našla na prvom mestu ove liste, bilo je 1999. godine kada je najveću zaradu ostvarila Julia Roberts, a ovog puta među ženama na listi se našla Meryl Streep, na sedmom mestu (Džuli i Džulija, Komplikovano je i Fantastic Mr. Fox).

Najveće iznenađenje je Brad Pitt koji se, uprkos hitičnom naslovu Prokletnici našao tek na osmom mestu.

Poslednje dve pozicije na listi zauzeli su Shia LaBeouf (Transformersi 2: Osveta poraženog) i Denzel Washington (Otmica u metrou 123).

OSTAVI KOMENTAR