Start Stars Hot News! Samuel L. Jackson:”Kako to da na Oskaru nije bilo niti jednog crnog...

Samuel L. Jackson:”Kako to da na Oskaru nije bilo niti jednog crnog prezentera?”

SHARE

Samuel L. Jackson nije mogao a da ne primeti kako na ovogodišnjoj dodeli Oskara nije bilo niti jednog Afroamerikanca prezentera.

Revoltiran time, poslao je poruku Los Angeles Timesu raspitujući se zašto se to dogodilo. “Očito baš ni jedan crni glumac u Holivudu nije sposoban čitati s idiota ili nije dovoljno fora za novu Akademijinu demografiju. U Holivudu kojeg sam te večeri gledao očigledno ne postojimo niti ja, ni Denzel, Eddie, Will, Jamie ili čak i mladi komičar kao što je Anthony Mackie!”, sarkastičan je u svojoj poruci Samuel.

Novinari LA Timesa videli su da je glumac u pravu, pa su se odmah raspisali o tome kako afroamerički glumci od 30-ak godina nisu niti približno toliko popularni danas kao što su to bili oni iz stare garde u svoje vreme. Razlog tome je, piše LA Times, što im se jednostavno ne pruža dovoljno prilika. S time se slaže i Anthony Mackie, koji kaže kako su crni glumci imali više šanse kada je na vlasti bio “stari Bush”, nego danas kada ja na čelu SAD-a Barack Obama.

OSTAVI KOMENTAR