Start Stars Hot News! Samsung GALAXY S4 Zoom dostupan na trzistu Srbije

Samsung GALAXY S4 Zoom dostupan na trzistu Srbije

SHARE

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom 03

Koliko vam se puta desilo da poželite da ovekovečite i sa drugima podelite neki lep ili spontani trenutak iz vašeg života, a da u tom trenutku kod sebe nemate fotoaparat najboljeg kvaliteta?

Kompanija Samsung Electronics i ovde je otišla korak dalje i korisnicima ponudila novi revolucionarni telefon GALAXY S4 Zoom koji može da ispuni očekivanja vodećeg smart telefona na tržištu i najmodernijeg kompaktnog fotoaparata.
Ovaj jedinstveni uređaj, pripadnik porodice telefona GALAXY S4, premijerno je novinarima predstavljen i u Srbiji, na događaju organizovanom na popularnom prestoničkom splavu “Lasta”. Brojni gosti imali su priliku da uživo isprobaju brojne inovativne funkcije ovog uređaja.
GALAXY S4 zoom je prvi smart telefon sa 10x optičkim zumom i predstavlja kombinaciju elegantnog i stilizovanog nasleđa smart telefona GALAXY S4 i naprednih fotografskih mogućnosti. Novi GALAXY S4 ZOOM pravi savršene mobilne fotografije sa velike udaljenosti ili izbliza, u svim uslovima osvetljenja, bez potrebe za opremom za fotografisanje. Ugrađeni optički stabilizator slike (OIS) stabilizuje sliku i dok zumira, smanjujući zamućenost i praveći visoko kvalitetnu fotografiju ili video snimak. Ovaj telefon pruža čak i mogućnost da se u sred razgovora podeli fotografija sa sagovornikom i slanje putem MMS-a.
Samsung GALAXY S4 Zoom biće dostupan premijerno samo u Vip-u uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifi Smart 5000.

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom02

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom04

OSTAVI KOMENTAR