508
“Samo su prijatelji”: Demantovana veza Selene Gomez i Georgea Shelleya

“Samo su prijatelji”: Demantovana veza Selene Gomez i Georgea Shelleya

508
SHARE

selena-gomez-bikini-main

Rekli bismo očekivano – britanski mediji nedavno su objavili kako je Selena u vezi sa pevačem grupe Union J, Georgom Shellyjem, ali sad stiže potvrda da su oni samo dobri prijatelji.

Georgeov prijatelj i kolega iz benda, JJ Hamblett ne krije da su on i Selena zaista bliski, ali da to ne prelazi granicu prijateljstva. “Oni su samo drugari. Nije na nama da pričamo o tome, ali oni su prijatelji i naravno, George može da o tome kaže šta god on poželi.”

585georgeshelley

JJ potvrđuje da su se Union J zaista družila sa Selenom, ali da tu nema ničeg neobičnog. “Ona je dosta kasno otišla na nastup, tako da nas je pozvala u svoj hotel, gde smo popili piće.”

Autor: Life Content

32 KOMENTARA

  1. Hahahah ajde ba ne glupirajte se za njih dvoje…nigdje veze ono…Bas sam se dobro nasmijala sada….Hvala Bravo sto malo pretjerujes….I negdje je spomenuto da je George nebitna persona…Oprosti ali NE :D
    link to youtube.com

  2. Evo ja cu pametna da ti odgovorim @LOVEYOUMILEY Slusaj BITCH! Znaci fuck offuk sad, ne diraj Sel, idi kod svoje ku**e Miley. Znaci smaras! Nebitna si cao poz. Hahahah zajebavam se, al’ sad ozbiljno: NE KENJAJ RETARDE, PRELEPA JE, A DA NE GOVORIMO KOLIKO JE LEPA BEZ SMINKE, BUKVALNO SVE DEVOJKE SU SE TO SLOZILE, ONA IMA BABY FACE ALI I DALJE JE PRELEPA I ZA PAR GODINA CE BITI LEPSA OD GOTOVO SVIH DEVOJAKA, MA NIJE DA KAO VEC JESTE ;) LEPSA JE BRATE I OD MAJLI I OD SVIH, ZNAS DA NISAM FAN ALI BRATE NE SERI. MISLIM DA SE NECES NALJUTI AKO STAVIM SRCE <3

  3. nek se smuvaju vise rođeni su jedno za drugoo

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.