198
Samo mu je još to trebalo: Robert Pattinson žrtva surove šale

Samo mu je još to trebalo: Robert Pattinson žrtva surove šale

198
SHARE

Nakon što su u javnost izašle informacije da ga je devojka Kristen Stewart prevarila, internetom se proširila i glasina da je glumac umro.

null

Naravno, ovo nije prvi put da je neka slavna ličnost na meti internet “šaljivdžija”, pa je pre Roba istu sudbinu doživeo recimo Justin Bieber. RIP Robert Pattinson tako je postao trend na Twitteru – sa jedne strane bili su oni koji su širili tu informacij, a sa druge oni koji su je demantovali, tako da je stvoren začaran krug. Kako prenosi Gossip Cop, pojavile su se dve različite informacije – jedna da je Rob poginuo na snoubordu a druga da je život izgubio u saobraćajki.

FOTO: SIPA

16 KOMENTARA

  1. Glupost,kako neko moze biti tako glup ta to izmisli,na kraju ce reci da je to znacilo “Really Inportant Person” kao za JB-a. PEOPLE GET A LIFE!

  2. Paaaa, ne mogu da verujem koliko su pojedini ljudi dokoni! Nadji neki hobi, idiote, radi nesto sa svojim zivotom, ne mesaj se u tudj!

  3. sad niko nije mogao smisliti gluplju šalu,kako bi setaj neko osećao da ga jednog dana na internetu sačeka vest da je njegov omiljeni glumac umro

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.