Start Stars Hot News! Samantha Ronson pretukla Lindsay Lohan?

Samantha Ronson pretukla Lindsay Lohan?

SHARE

Medijski napisi o tome da se Lindsay Lohan odlučila vratiti svojoj staroj ljubavi, DJ-ici Samanthi Ronson, uzbunili su prijatelje problematične glumice koji tvrde kako je Ronson nasilna prema Lindsay i kako je već brutalno pretukla.

“Jednom kad sam sreo Lindsay, imala je ogroman podliv na glavi. Rekla mi je da je Sam pretukla na mrtvo ime. Takođe, ispričala mi je da ju je jednom Sam i davila”
, tvrdi jedan od prijatelja Lindsay Lohan te dodaje kako se Lindsay stalo vraća svojoj bivšoj ljubavnici jer je “izgubljena i usamljena”.

Podsetimo, sredinom prošle nedelje tabloidi su se raspisali o tome kako je Lindsay zbog Samanthe ponovno postala crnka. Dan pre makeovera, tačnije prošle srede naveče, Lindsay je stigla u klub u kojem Samantha radi kao DJ-ica.

“Pijana Lindsay u klub je došla s nepoznatom prijateljicom i izgledala je kao da je spremna za incident. Čim je stigla, počela je piti votku, i to ravno iz boce. Zatim je iz torbe uzela neke tablete, popila ih i ponudila svojoj prijateljici jednu. Kada je shvatila da je Samantha ne primećuje, Lindsay je počela plesati i drpati se sa svojom prijateljicom, što je potpuno razljutilo njezinu bivšu devojku”, ispričao je jedan od gostiju kluba.

Dodao je i kako je ljuta Samantha zatim došla do Lindsay i počela se derati na nju: “Prvo ju je bezobrazno upitala zašto ne bi popila još koje piće, a zatim joj rekla da je sramotno to što radi. Besna Lindsay zatim je uzela punu čašu votke i bacila joj ravno u lice. Samantha je potom pokupila opremu i otišla iz kluba”.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR