Start Stars Hot News! Samantha Ronson i dalje voli Lindsay Lohan

Samantha Ronson i dalje voli Lindsay Lohan

SHARE

Samantha Ronson priznala je kako još uvek gaji osećaje prema svojoj bivšoj devojci Lindsay Lohan. DJ Sam s problematičnom je glumicom bila u vezi 16 meseci no često su prekidale i ponovo se mirile. Uprkos burnoj vezi, Sam i dalje voli LiLo te nikada ne bi rekla ništa loše o njoj.

“Volim je kao ljudsko biće. Sigurno je ne nameravam blatiti, iako su mi se za to pružale bezbrojne prilike. Ne želim to, nisam takva osoba”, rekle je Samantha. Iako joj Lindsay i dalje draga, DJ-ica se dobro seća i onih ne toliko lepih stvari iz njihove veze koje joj nimalo ne fale.

“Da budem iskrena, biti s njom bilo je pomalo kao kad patite od glavobolje, i to zbog silne medijske pažnje. Sve što sam radila s Lindsay, radila sam i ranije, samo što su, dok sam bila s njom, sve dokumentovali paparazzi. To mi je bilo užasno naporno jer sam, u stvari, osoba koja ceni privatnost”, kaže Sam. Ogorčena poriče priče o tome kako je upravo ona imala jako loš uticaj na Lindsay. Glumica je bila baš u njenom društvu kada je uhapšena nakon saobraćajne nesreće, nakon čega je priznala da je vozila pod uticajem kokaina, iako su njih dve tada bile samo prijateljice.

“Ona je tada bila kao slatko malo dete. Bila je cool devojka kada sam je upoznala i dugo smo bile samo prijateljice. Ne mislim da sam imala loš uticaj na nju, iako sam zbog posla često vani po klubovima, nas smo dve baš zbog toga još više volele provoditi vreme nasamo, opuštajući se u kući”, kaže 32-godišnja Sam.

OSTAVI KOMENTAR