Start Stars Hot News! Salma Hayek: Majčinstvo mi je pojelo svu energiju

Salma Hayek: Majčinstvo mi je pojelo svu energiju

SHARE

Salma Hayek priznala je kako joj majčinstvo oduzima ogromnu količinu vremena i energije, naročito zato što pokušava uskladiti život domaćice i život zvezde sa crvenog tepiha. Glumica, koja odgaja kćerku Valentinu sa suprugom, francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom, oseća se krivom što više uopšte nema vremena za dobrotvorni rad i prijatelje.

“Više nemam vremena i svesna sam da moji prijatelji i moj društveni život trpe zbog toga. Ali mislim da je tako svakom roditelju. U jednom trenutku u životu puno sam se bavila humanitarnim radom, bila sam strastveno upletena u to, a sada više nemam dovoljno vremena. Još pokušavam nešto uraditi, ali to više nije to”, kaže lepa glumica.

Salma dodaje kako joj je bilo najlepše snimati novi film “Grown Ups” jer je na setove dovodila Valentinu. “Svi su dovodili decu na set. Adam Sandler tamo im je složio savršen kutak i zabavljao ih. Klinci su uživali, obožavaju ga, tako da smo se mi ostali roditelji već brinuli kako ćemo ih zabaviti kad se vratimo kući. Taman se tako pogodilo da su svi sa snimanja imali decu otprilike iste dobi pa je moja Valentina uživala”, rekla je Salma.

OSTAVI KOMENTAR