Start Stars Hot News! Ryan Reynolds u ljubavnom trouglu: Scarlett Johansson ljubomorna na Blake Lively?

Ryan Reynolds u ljubavnom trouglu: Scarlett Johansson ljubomorna na Blake Lively?

SHARE

Glumica Scarlett Johansson, čini se, nije baš dobra bivša žena. Iako je njen brak s kanadskim glumcem Ryanom Reynoldsom završio na njen zahtev, Scarlett nije baš srećna što on nastavlja sa svojim životom, prenose američki mediji.

Ryan odnedavno izlazi s glumicom Blake Lively iz “Tračare”. Izvor blizak glumici otkrio je da je Scarlett ljuta i povređena jer on više nije zaljubljen u nju. Scarlett se vrlo brzo nakon razvoda spetljala s holivudskim veteranom Seanom Pennom, iako je Ryan želeo da se pomiri. Bili su u braku dve godine i on je još neko vreme nakon rastanka bio zaljubljen u nju. Čak je za US Weekly rekao kako mu je brak najbolje razdoblje u životu. Kad je video kako je ona brzo prešla na sledećeg, odlučio je i on da nastavi sa svojim životom. Zgodni glumac je upoznao Blake na snimanju filma “Green Lantern”, gde je glumio naslovnu ulogu, a Blake glavnu žensku ulogu. Pre Reynoldsa, dugonoga Blake je bila s Leonardom DiCapriom, a pre njega s kolegom iz “Tračare” Pennom Badgleyjem.

Scarlett je trenutno u vezi s glumcem Josephom Gordonom-Levittom. Iako su trenutno razdvojeni jer snimaju na različitim kontinentima, očigledno misle ozbiljno jer mu je Scarlett dala ključ svoje kuće.

OSTAVI KOMENTAR