Start Stars Hot News! “Ryan Reynolds je pokušao da spreči razvod sa Scarlett”

“Ryan Reynolds je pokušao da spreči razvod sa Scarlett”

SHARE

Scarlett Johanson i Ryan Reynolds su se pre dve nedelje rastali i sada planiraju da pokrenu brakorazvodnu parnicu. Prema poslednjim informacijama, Ryan je pokušao da reši probleme vezane za njihov brak.

Njih dvoje se navodno rastaju zbog česte udaljenosti radi posla. U prvom trenutku je Scarlett mislila kako njihova veza zbog toga neće biti ugrožena, a isto je smatrao i Ryan. No, uskoro je lepu glumicu daljina počela da opterećuje pa se s vremenom samo udaljavala od svog muža. On je pokušavao da popravi situaciju.

“Na početku je sve želeo da ispravi. Kada je došao do tačke u kojoj je vidio da ne ide, shvatio je da treba završiti sa svim. Odrastao je i jednom prilikom je jednostavno shvatio da moraju prekinuti”, otkrio je izvor blizak zgodnom glumcu. Razlika u godinama takođe je bila bitan faktor u njihovom raskidu. Naime, Ryan ima 34 godine, a Scarlett 26. “Ona je mlada, i to je igralo veliku ulogu u njihovom odnosu”, dodao je izvor. Ipak, razvode se u ljubavi. Shvataju da ne mogu biti zajedno, ali se uprkos tome još uvek vole.

OSTAVI KOMENTAR