192
Ryan Phillipe (ni)je u vezi s Demi Lovato?

Ryan Phillipe (ni)je u vezi s Demi Lovato?

192
SHARE

Pevačica Demi Lovato pre nešto više od mesec dana javno je objavila kako više nije u vezi s 13 godina starijim glumcem Wilmerom Valderramom.

Tada je izjavila kako su njih dvoje krenuli različitim životnim putevima, međutim, niko nije ni nagađao kako je Demi put naveo na atraktivnog glumca Ryana Phillipea koji ima dvoje dece iz braka s Reese Witherspoon i dve nedelje staru devojčicu Kai iz veze s Alexis Knapp.

Prema pisanju američkih medija, par se viđa već nekoliko meseci. Prema rečima bliske prijateljice, par je već imao teško razdoblje, a ono je posebno nastupilo nakon što je Demi saznala kako će Ryan opet postati otac. Ipak, navodno su i dalje srećno zaljubljeni.

Ipak, sad stižu demanti od neimenovanog izvora bliskog Phillippeu: “To jednostavno nije tačno. On je potpuno sam”.

9 KOMENTARA

  1. joj jaa sam prije volilaa demi sad mii je se nekako omrzlaa…i naa ovoj slici stvarnoo se ruznoo obuklaa :( moglaa je necii 100 puta ljepseg i mldeg momkaa :D

  2. Stvarno ne kontam…Ako si toliko mlada a toliko mladih momaka u Hollywoodu, ti se zakacis za starijeg razvedenog, sa vec sad troje djece?Ala…Koliko god da si se zaljubila, a mozda je to i moguce, nisi valjda pukla da setas sa covjekom koji je nedavno postao otac, a da ga mozda ostavis malo toj zeni sto mu je upravo rodila dijete…?:O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.