145
Russell i Katy raskinuli jer ona nije želela decu?

Russell i Katy raskinuli jer ona nije želela decu?

145
SHARE

Nakon što se razvede od Katy Perry kao što je to pre nekoliko dana najavio, Russell Brand mogao bi biti bogatiji za otprilike 20 miliona funti, pišu britanski mediji. Komičar i pevačica pre venčanja nisu potpisali nikakav ugovor, pa će svu imovinu i bogatstvo deliti napola.

Brand je razvod najavio u petak. “Dobro sam, nadam se da će sledeća godina biti bolja”, rekao je tada glumac. Prema magazinu Forbes, Katyno bogatstvo procenjivalo se na 28 miliona funti, a ta se cifra u poslednje vreme povećala zahvaljujući turneji i brojnim reklamama koje je pevačica snimila, Trenutno je “teška” barem 45 miliona funti, od čega će pola pripasti Russellu, koji će tako povećati svoje bogatstvo, koje trenutno iznosi oko 11 miliona funti.

Prema pisanju američkog TMZ-a, Katy i Russell su se u poslednje vreme često svađali oko svake sitnice. Najava razvoda došla je naglo i kao da su se oboje trudili da inicraju prekid kako to ne bi učinila druga strana. Neki mediji pišu kako je do svađe, koja je uzrokovala konačan raspad braka, došlo zato što Katy još nije želela decu, dok je Russell bio spreman da proširi porodicu.

7 KOMENTARA

  1. Brate  ostavite ih na miru! Oni imaju svoje razloge zbog kojih se razvode. I novinari budite malo originalniji za svaki par koji se razvodi kazete da je zbog dece.

  2. jaojj bas steta…kako neko moze da nezeli decu!!!kakva ljubav!!1ako su stvarno raskinuli mislim da ce se 100% pomiriti i ponovo biti zajedno.. :(

  3. Ma daaaj, čiste gluposti… Tako kratko u braku i već razvod i to zato što ona neće decu? Pa čak i da neće, on nema pravo da se žali posle tako kratkog vremena. On samo pare hoće da izvuče… :-/ Kreten! Ne znam ni kako ga je pogledala tako ružnog! Bljak! Nadam se da Katy neće biti mnogo oštećena.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.