Start Stars Hot News! Russell i Katy raskinuli jer ona nije želela decu?

Russell i Katy raskinuli jer ona nije želela decu?

SHARE

Nakon što se razvede od Katy Perry kao što je to pre nekoliko dana najavio, Russell Brand mogao bi biti bogatiji za otprilike 20 miliona funti, pišu britanski mediji. Komičar i pevačica pre venčanja nisu potpisali nikakav ugovor, pa će svu imovinu i bogatstvo deliti napola.

Brand je razvod najavio u petak. “Dobro sam, nadam se da će sledeća godina biti bolja”, rekao je tada glumac. Prema magazinu Forbes, Katyno bogatstvo procenjivalo se na 28 miliona funti, a ta se cifra u poslednje vreme povećala zahvaljujući turneji i brojnim reklamama koje je pevačica snimila, Trenutno je “teška” barem 45 miliona funti, od čega će pola pripasti Russellu, koji će tako povećati svoje bogatstvo, koje trenutno iznosi oko 11 miliona funti.

Prema pisanju američkog TMZ-a, Katy i Russell su se u poslednje vreme često svađali oko svake sitnice. Najava razvoda došla je naglo i kao da su se oboje trudili da inicraju prekid kako to ne bi učinila druga strana. Neki mediji pišu kako je do svađe, koja je uzrokovala konačan raspad braka, došlo zato što Katy još nije želela decu, dok je Russell bio spreman da proširi porodicu.

OSTAVI KOMENTAR