Start Stars Hot News! Russell Crowe pati zbog silnih povreda sa snimanja

Russell Crowe pati zbog silnih povreda sa snimanja

SHARE

Glumac Russell Crowe i nije tolika muškarčina kakvim se čini. Naime, slavnom holivudskom glumcu, koji trenutno snima još jednu verziju filma o milosrdnom engleskom lopovu Robinu Hoodu, već postaje teško snimati akcijske scene u kojima ga stalno mlate i povređuju.

“Konstantno se borim na smrt sa svojim sopstvenim telom. Dok smo snimali `Gladijatora` gadno sam se izranjavao, a uspeo sam se povrediti i dok sam snimao šašavi filmić `Mystery, Alaska` jer nikada pre nisam klizao. Imam i grozne povrede zglobova i ruku od boksa, ma celo mi je telo puno takvih podsetnika”, žali se ranjeni heroj mnogih holivudskih hitova.

Crowe je nedavno otkrio kako u životu ima dva velika poroka; pušenje i zurenje u kompjuter. “U stvari se uopšte ne trudim prestati, tek pokušavam taj problem sam sebi u glavi staviti u prvi plan. Kompjuter je drugi porok. Budući da živim u Australiji, zaista provodim previše vremena ispred njega odgovarajući na silnu poštu”, otkrio je glumac koji je pre tri nedelje napunio 46 godina.

OSTAVI KOMENTAR