125
Russell Brand:”Bio sam fasciniran mrtvim životinjama”

Russell Brand:”Bio sam fasciniran mrtvim životinjama”

125
SHARE

Rusell Brand u novoj je knjizi slavnog autora Neila Straussa otkrio kakvu je burnu prošlost imao, kako je bio zavisan od teških droga, žena i alkohola te je bio opsednut mrtvim životinjama.

Russell Brand koji tvrdi da se potpuno promenio otkako je upoznao svoju suprugu, Katy Perry, ispričao je svoju životnu priču. “Bio sam fasciniran mrtvim životinjama i smrću”, rekao je Russell Straussu i pojasnio kako je želeo da ljude “probudi iz hipnoze” pa je smatrao da bi u tu svrhu mogao na pozornicu da stavi hrpu mrtvih pacova, pilića ili ptica. “Lupao bih ih velikim čekićem, bacio u publiku i rekao: ‘Zašto ste zgroženi. Samo sam presložio njihove atome. Oni su već mrtvi. Ništa im se nije dogodilo'”, tvrdi britanski pevač i komičar.

Pevač je takođe ispričao kako je bio zavisan od kreka i kokaina, a sve se pogoršalo kad je počeo da dobija novac. “Do tad nisam nikad imao novca i čim su mi ga ljudi počeli davati, ja sam eksplodirao”, kaže on.

8 KOMENTARA

  1. Ufff tako ga mrzim kako samo moze da se raduje mrtvim zivotinjama ja placem do besvesti kada vidim mrtvu pticu ili neku drugu zivotinju a bogami ne znam sta ja Katy videla u njega ruzan je a i karakter mu je nula.

  2. koji od njegove proslosti ne kapirate ? zar ne vidite da je sada potpuno drugaciji ?
    promenio se zbog katy, katy ga voli, on voli katy i niste vi sudije tom braku -.-‘  

  3. omg! jadna katy uz ovog defekta! ruzan je a i poremecen…..sta je katy videla u njemu? …………..da se zaljubis u russell branda? Boze Katyyy! xDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.