118
Russell Brand vodi “2012 MTV Movie Awards”

Russell Brand vodi “2012 MTV Movie Awards”

118
SHARE

MTV je danas objavio da će komičar, glumac i TV lice Russell Brand po prvi put preuzeti „MTV Movie Awards“ pozornicu u ulozi voditelja u Gibson Amphitheatre u Universal Cityju, Kalifornija.

null

„Ovogodišnja dodela „MTV Movie Awards“ biće impresivnija od filma „Osvetnici“ (The Avengers), a nećete morati da čekate četiri sata da se pojavi Hulk“, u svom stilu je prokomentarisao Russell Brand.
„Sa svojom zadivljujućom sposobnošću da obuhvati ceo spektar šala, od najuzvišenijih do najjednostavnijih, Russell svojim pronicljivim i nepredvidivim humorom uspostavlja jedinstvenu vezu s publikom“, izjavio je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Njegov rokerski senzibilitet i neustrašivost čine ga savršenim partnerom kojem s poverenjem možemo da prepustimo da nas provede kroz vrlo posebnu noć u kojoj će se stopiti filmski i muzički svet.“

null

Takođe, MTV je objavio i spisak prvih potvrđenih prezentera na “2012 MTV Movie Awards” koji će dodeliti Zlatne kokice dobitnicima u 12 novih i straih kategorija. Emma Stone, Charlize Theron, Mila Kunis, Kristen Stewart, Mark Wahlberg, Michael Fassbender, Andrew Garfield i Chris Hemsworth prve su zvezde koje će upotpuniti ovu fantastičnu noć.

Fanovi imaju ”Moć kokica” u svojim rukama, a glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo, kad se 21. godišnja dodela 2012 MTV Movie Awards bude prenosila uživo u nedelju, 3. juna na MTV-ju iz Gibson Amphitheatrea u Universal Cityju, Kalifornija.

2 KOMENTARA

  1. On da vodi ovako ozbiljan projekat??? Ok..ljudi predajem se..možete mi reći da je sve bila šala.. :D Šalu na stranu,mislim da ovaj nesposobnjaković i nikogović ne može da vodi ovako ozbiljan projekat,jer prvo:nema harizmu,odvratan je i dosadan za gledanje i treće,kladim se da će publika da se ,,smori,, dok ga bude gledala.
    „Sa svojom zadivljujućom sposobnošću da obuhvati ceo spektar šala, od najuzvišenijih do najjednostavnijih, Russell svojim pronicljivim i nepredvidivim humorom uspostavlja jedinstvenu vezu s publikom“, izjavio je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Njegov rokerski senzibilitet i neustrašivost čine ga savršenim partnerom kojem s poverenjem možemo da prepustimo da nas provede kroz vrlo posebnu noć u kojoj će se stopiti filmski i muzički svet.“ Hahahahaha..slatko sam se nasmejala.. :D O kakvoj zadivljujućoj sposobnosti Stephen priča? Pa taj Russel stvarno nema ni H od harizme,a bogami ni Z od zadivljujuće sposobnosti… -.- :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.