Start Stars Hot News! Russell Brand: “Toliko sam voleo Katy”

Russell Brand: “Toliko sam voleo Katy”

SHARE

Russell je po prvi put govorio o okončanju svog braka sa pevačicom, rekavši da je “zaista, zaista voleo”, ali da nisu mogli da reše svoje probleme.

Photobucket

Katy Perry je već iznela detalje iz njihovog braka u filmu “Katy Perry: Part of Me 3D” ali je britanski komičar do sad ćutao o svemu. On se sad pojavio u jednom radio šou gde je rekao: “Voleo sam je toliko mnogo, izgledalo je kao razumna stvar da se uzmemo…Samo sam je toliko voleo.”

Photobucket

Ipak, ubrzo su počeli da se javljaju problemi jer smo radili na drugim krajevima planete. Stvari nisu funkcionisale, to je teška situacija….bio sam zaista, zaista zaljubljen u nju, ali bilo je teško viđeati se…Bila je to divna veza ali nije funkcionisala iz praktičnih razloga.”

Photobucket

On je i nagovestio da je problem bila i njegova želja da dobiju decu: “Zaista sam bio zagrejan za ideju da se oženim i dobijem dete. Ona je mlađa od mene, ona je mlada žena i prelepa je, senzitivna i jako brinem za nju. Ne želim da bude tužna zbog onoga što pričam.”

Photobucket

Russell je vrlo učtivo odgovori i na pitanje vezano za Katynu novu pesmu “Wide Awake” koja definitivno govori o razvodu: “Ona je mlada žena i nosi se sa raskidom veze..to je potpuno razumljivo. To je lepa pesma.”

OSTAVI KOMENTAR