Start Stars Hot News! Russell Brand se nagodio s Katy oko imovine, ne želi ni deo...

Russell Brand se nagodio s Katy oko imovine, ne želi ni deo njenog novca

SHARE

“Rame za plakanje” nakon raskida s Katy Perry je Russell Brand navodno našao u svojoj bivšoj devojci, supermodelu Kate Moss. Prema pisanju britanskih tabloida, Kate, koja je u braku s Jamiejem Hinceom, ostala je s Russellom u prijateljskim odnosima nakon njihovog raskida pa mu sad pomaže da preboli razvod.

Photobucket

Navodno mu je čak ponudila da će mu sa svojim prijateljicama ugovoriti nekoliko dejtova “na slepo”. Juče su Katy i Russell i zvanično potpisali sve papire potrebne za razvod pa su se nagodili oko imovine. Iako je Katy tokom njihovog 14-mesečnog braka zaradila puno više od njega, Russell je odbio da uzme polovinu njenog novca, odnosno 20 miliona američkih dolara. Neimenovani izvor blizak paru za TMZ je otkrio: “Ovaj razvod je sporazuman, a Russell ne želi njen novac. Dovoljno mu je da ode s onim što je sam zaradio, a to je puno manje od njene zarade”.

Razvod će postati zvaničan 30. juna ove godine, budući da prema kalifornijskom zakonu mora proći šest meseci od podnošenja zahteva do finalizacije razvoda. Russell je papire za razvod predao 30. decembra prošle godine.

OSTAVI KOMENTAR