Start Stars Hot News! Russell Brand promoviše novu knjigu, pa potpuno go prekrio polni organ njom

Russell Brand promoviše novu knjigu, pa potpuno go prekrio polni organ njom

SHARE

Kontroverzni komičar Russell Brand počeo je sa promovisanjem svoje autobiografije, a čini se kako se odlučio za onaj najdelotvorniji način promocije – golotinjom. Naime, Katy Perry na svoj Twitter profil stavila je fotografiju na kojoj njen verenik potpuno go pozira, a svojom novom knjigom prekrio je polni organ. Britanski komičar poslužio se još jednim rekvizitom pa je fotku upotpunio bananom koji je jeo dok ga je Katy slikala.

Podsetimo, u svojoj novoj autobiografiji, Russell je otkrio kako je najuzbuđeniji bio kada je proveo noć s Kate Moss u svojoj kući. Britanskog glumca i komičara s Kate je upoznala zajednička prijateljica Sadie Frost 2006. godine na jednoj zabavi u svom domu. “Tamo smo satima flertovali i pravili se da se divimo fotografijama Sadiene dece, a onda smo se pokupili da možemo biti sami. Ljubili smo se i s jedne strane mi je to bilo zadovoljstvo, ali osećaj sam sam sebi pokvario sve vreme previše analizirajući tu situaciju”, napisao je Brand.

Nakon zabave pozvao je manekenku da pođe s njim u njegovu kuću i ona je pristala. “Videti nju u svojoj kući uopšte mi nije imalo smisla. Kao da sam ugledao Elvisa da kuva pasulj u mojoj kuhinji. Sledećeg jutra morao sam ustati i nastaviti s normalnim životom. To mi je bila najuzbudljivija i najnapetija noć u životu”, rekao je Russell.

OSTAVI KOMENTAR