Start Stars Hot News! Russell Brand očajan jer je Katy Parry otkrila detalje o njihovom razvodu

Russell Brand očajan jer je Katy Parry otkrila detalje o njihovom razvodu

SHARE

brand katy

Russell Brand navodno je tužan jer je njegova bivša žena Katy Perry odlučila da otvoreno i javno progovori o intimnim detaljima njihovog kratkotrajnog braka.

Slavni par podneo je papire za ravod 2011. godine, samo 14 meseci nakon što su se venčali u Indiji, ali nije bio poznat pravi razlog njihovog rastanka. Ipak, Katy je odlučila da pojasni razvod u svom intervjuu koji je dala za američki Vogue, i time navodno razočarala svog bivšeg muža.
“Osećala sam veliku odgovornost zbog toga, ali onda sam saznala pravu istinu, koju ne mogu da otkrijem. Prešla sam preko toga i rekla sebi da ja nisam kriva, već neko drugi,” rekla je pevačica i dodala da joj je Russel poslao poruku u kojoj je zatražio razvod.
Iako su oboje preboleli raskid i bili u vezama, izvori kažu da su ovi komentari povredili britanskog komičara: “On je očajan zbog onoga što je Katy rekla, s obzirom da su više puta bili u kontaktu nakon razvoda. On ne može da razume zašto bi ona rekla te stvari”, rekao je Brandov prijatelj za magazin Grazia.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR