Start Stars Hot News! Russell Brand hvali Harryja Stylesa i otkriva pakleni plan: “Želim da oženim...

Russell Brand hvali Harryja Stylesa i otkriva pakleni plan: “Želim da oženim 15 žena i par muškaraca!”

SHARE

Exclusive... Russell Brand Visits The La Brea Tar Pits

Možete ga voleti ili ne, ali Russell Brand ima zaista jedinstven smisao za humor, pa je sad rekao kako nijedna žena nije sigurna od njega, osim ako je previše mlada ili previše stara.

Govoreći za časopis Heat, sjajni komičar je rekao. “Želeo bih venčanje sa 15 žena i par muškarca, čisto da izbalansiramo stvari.” Upitan kakve kvalitete treba da ima buduća gospođa Brand, Russell je odgovorio: “Buduća gospođa Brand? Pa, ako dolazi iz budućnosti želim da ima motor na mlazni pogon, rendgenski vid, ispaljuje lasere iz prsta i ima leteći tanjir. Ne znam, tražim iste stvari kao i svi drugi, drage osobe koje su spremne da da ih oborim s nogu i uvedem u svet ludila”, zaključio je.

null

Harry Styles je izgleda tema dana u medijima zbog dobijanja NME nagrade za negativca godine, a Russell za njega ima samo lepi reči: “On ima divnu kovrdžavu kosu i lepe usne. Ali ne mislim da se mi borimo za istu publiku, kad je reč o devojkama…šta, kažete mi da on voli starije žene? Pa to nije u redu! Ne, moramo pažljivo da definišemo parametre inače će ovo prerasti u rat generacija!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR