105
Russel Brand se brine za Katy Perry

Russel Brand se brine za Katy Perry

105
SHARE

Prijatelji Katy Perry već su zabrinuti za nju zbog njene veze sa Johnom Mayerom, a sada se i pevačicin bivši suprug brine za njenu budućnost.

Russel i Katy su se razveli pre godinu dana, a uprkos tome što je njihov brak neslavno okončan, Russe je zabrinut za svoju bivšu ženu i njenu romansu sa poznatim ženskarošem Johnom Mayerom. Prema pisanju magazina Now, komičar je čak poznato Katyne roditelje, sa kojima je i dalje u kontaktu, i zamolio ih da pripaze na Katy jer se plaši da bi John mogao da joj slomi srce. Izvori kažu da su mama i tata Perry dirnuti time što Russel i dalje pokušava da zaštiti Katy. Ipak, ovaj postupak nije obradovao pevačicu, koja se sada naljutila i na roditelje što su razgovarali sa njim.

Russel i Katyini roditelji nisu jedini koju su zabrinuti za Katynu vezu sa Mayerom. Iako se John navodno primirio zbog Katy, njeni prijatelji kažu da nisu sigurni da će se ta veza srećno okončati i misle da će Katy na kraju završiti u suzama.

2 KOMENTARA

  1. bit*h please, kad je se to on BRINUO za nju o.O
    btw. gle’ mu ruke na prvoj slici. odmah se vidi kakav je bio njegov stav prema njoj.

  2. Nadam se da će se ova veza Katy Perry proći bolje nego uopšte sve što je imala sa Russelom Brandom.To joj je slomilo srce, i zbog toga je odlučila da napravi malu pauzu, stvarno mi ne bi bilo drago da se to ponovo desi i sa Johnom Mayerom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.