141
Ruši rekord: Scarlett Johansson ponuđena neverovatna suma novca za novu ulogu

Ruši rekord: Scarlett Johansson ponuđena neverovatna suma novca za novu ulogu

141
SHARE

Ukoliko prihvati honorar od 13 miliona funti za ulogu Crne Udovice u nastavku “Osvetnika”, Scarlett Johansson postaće najplaćenija glumica svih vremena.

NY: SCHIAPARELLI AND PRADA IMPOSSIBLE CONVERSATIONS - INSIDE ARRIVALS

Kako prenosi The Sun, Scarlett je vrlo zainteresovana za ovu ponudu, pa bi mogla da prestigne Angelinu Jolie koja je za “Turistu” dobila 12.2 miliona funti. “Osvetnici” su inače postali treći najuspešniji film svih vremena zaradivši više od milijarde evra, pa ne čudi što producenti na sve načine pokušavaju da originalnu glumačku postavu privole da urade i nastavak.

FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

  1. Stvarno je super film,ali uopstre nisam ocekivao da postane treci najuspesniji film svih vremena….Jedva cekam nastavak.

    Scarlett je odlicna glumica i bas bi bilo super da glumi u nastavku…a i bila bi glupa kada bi odbila 13 miliona….

  2. Ona je stvarno super glumica i lijepo izgleda ali andjelinin najplaceniji film nije “Tourist” (12,2 miliona funti) nego “Mr. and Mrs. Smith” (20 miliona funti) tako da scarlet ne bi jos uvijek prestigla andjelinu .. :P

  3. Woooooooooooooooooow,da sam na njenom mestuu-PRIHVATILA BIH ODMAHH <3 <3 I,nadam se da hocee!! Valjda,nece odbiti da bi ispala faca i dala nekii glupavi razlog (npr. "Da zeli da radi nesto drugacije")!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.