143
Rupert Sanders ostavio ženu zbog Kristen Stewart?

Rupert Sanders ostavio ženu zbog Kristen Stewart?

143
SHARE

Kada je prošlog meseca objavljeno da se Liberty Ross i Rupert Sanders razvode, svi su pretpostavili da je britanska manekenka ostavila svog supruga jer nije mogla da podnese to što ju je prošlog leta prevario sa Kristen Stewart. Ipak, novi izvori bliski porodici tvrde da to nije pravi uzrok braka.

Naime, magazin Now preneo je izjavu anonimnog izvora, koji kaže da je Rupert zapravo bio taj koji je ostavio svoju ženu i dvoje dece, jer je i dalje zaljubljen u Kristen. On se i dalje nada da će glumica, koju je upoznao dok su sarađivali na filmu “Snežana i lovac” da ostavi svog dečka Roberta Pattinsona i da mu se vrati. “Liberti misli da je Rupert glup što je sve ostavio zbog devojke koja se vratila svom dečku”, rekao je izvor.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

10 KOMENTARA

  1. kako je glup… -.-”” i Kristen i on… Jadan Robert, on, jadnicak, nista nije uradio, a devojka ga varala… :P:P:P nadam se da ce Kristen da ostane sa njim, da bi Robert posle mogao da joj slomi srce kad se urazumi 3:D sry sto sam zla xDD

  2. Uh pa mislim nebi voljela da oni budu zajedno po meni si pasu kris i rob no ko mene pita bit ce onako kako oni odluce sretno!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.