96
Rumer Willis: “Demi Moore se oporavlja, sporo ide ali svi verujemo u...

Rumer Willis: “Demi Moore se oporavlja, sporo ide ali svi verujemo u nju”

96
SHARE

Demi Moore i dalje se nalazi na lečenju od anoreksije i zavisnosti, a njena najstarija kćerka Rumer Willis prekinula je medijsku tišinu po pitanju majčinog zdravstvenog stanja. “Moja majka se oporavlja. Naravno da mi sve ovo jako teško pada. Sporo ide, ali svi verujemo u nju”, izjavila je 23-godišnja Rumer Willis.

Podsetimo, Demi je 23. januara hitno prebačena u bolnicu jer je dobila napad. Iako je njen portparol izvestio kako je to posledica stresa i iscrpljenosti, snimak hitnog poziva na 911 posvedočio je da se Demi pre napada omamila nečim: “Nešto je pušila, to nije marihuana, ali je nešto slično. Izgleda kao tamjan. Čini se da ima neku vrstu napada”.

Photobucket

Glumica već dugo ima problema s anoreksijom, a prema pisanju američkih medija zavisna je od lekova. Prijavila se u Cirque Lodge rehabilitacioni centar, smešten u Sandensu. Lečenje slavne glumice bi, prema pisanju američkih medija, moglo potrajati najmanje 60 dana.

2 KOMENTARA

  1. Pomalo lici…Demi je snazna oporavice se….no Bravo….kao sto sam vec rekla volela bih kada bi ste pisali nesto i o Loganu Lermanu….skoro pola godine nisam nista cula o njemu,sve do njegovog novog filma…….a on mi je omiljeni glumac…volela bih i neki njegov poster…..HVALA !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.