Start Stars Hot News! Rrihanna u svom domu sagradila oltar Bobu Marleyju: On je najbolji umetnik...

Rrihanna u svom domu sagradila oltar Bobu Marleyju: On je najbolji umetnik ikada!

SHARE

Rihanna otkriva da je velika obožavateljka legendarnog muzičara Boba Marleyja, a njegov rad ceni toliko da mu je u svome novome domu u Los Angelesu napravila oltar. U sobi namenjenoj isključivo čuvanju uspomene na pokojnog pevača Rihanna je izložila predmete povezane s njim i njegov ogromni portret. U tu je sobu takođe ugradila bar gde dolazi da se odmori i opušta.

“Obožavam tu sobu, posebno njegov ogroman crno-beli portret. Ostatak sobe je obojen tako da se boje prelivaju iz zelene u žutu pa crvenu, baš kao na zastavi Jamajke. Marley je moj najdraži umetnik, on je stvarno utro put ostalim umetnicima s Kariba”, kaže pevačica s Barbadosa.

Rihanna je u intervjuu za The Sun rekla kako uvek živi po svome te je ne zanima šta drugi misle o tome. “Ljudi se boje zabavljati, boje se šta će ostali misliti o njima. Na kraju dana, sigurno ćemo se zapitati zašto živimo. Za 30 godina želim se osvrnuti na današnje dane i reći da sam u njima stvarno uživala, živela do maksimuma i ispunila svoja očekivanja, a ne da sam bila lutka”, rekla je crvenokosa pevačica.

OSTAVI KOMENTAR