100
Rrihanna u svom domu sagradila oltar Bobu Marleyju: On je najbolji umetnik...

Rrihanna u svom domu sagradila oltar Bobu Marleyju: On je najbolji umetnik ikada!

100
SHARE

Rihanna otkriva da je velika obožavateljka legendarnog muzičara Boba Marleyja, a njegov rad ceni toliko da mu je u svome novome domu u Los Angelesu napravila oltar. U sobi namenjenoj isključivo čuvanju uspomene na pokojnog pevača Rihanna je izložila predmete povezane s njim i njegov ogromni portret. U tu je sobu takođe ugradila bar gde dolazi da se odmori i opušta.

“Obožavam tu sobu, posebno njegov ogroman crno-beli portret. Ostatak sobe je obojen tako da se boje prelivaju iz zelene u žutu pa crvenu, baš kao na zastavi Jamajke. Marley je moj najdraži umetnik, on je stvarno utro put ostalim umetnicima s Kariba”, kaže pevačica s Barbadosa.

Rihanna je u intervjuu za The Sun rekla kako uvek živi po svome te je ne zanima šta drugi misle o tome. “Ljudi se boje zabavljati, boje se šta će ostali misliti o njima. Na kraju dana, sigurno ćemo se zapitati zašto živimo. Za 30 godina želim se osvrnuti na današnje dane i reći da sam u njima stvarno uživala, živela do maksimuma i ispunila svoja očekivanja, a ne da sam bila lutka”, rekla je crvenokosa pevačica.

4 KOMENTARA

  1. Kraljica!….Bravo hvala na posteru i o clanku o Riri ali stvarno si pretjerao sa lazima o tome kak’ Riri planira udaju iduce god. itd……to je laz…Riri to nikad nije rekla…..Ima jos nekih lazi ali et’….Naj si <3

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,??? xD,Alisu,MJ FAN,Sbibezzz,CHG,Sandru,Lolu,Kim,Megan,Torresicu,Pametnu i Amy lee!!!Love ya guys!!! 4ever

    BRAVO:rihanna u svom domu sagradila oltar Bobu Marleyju: On je najbolji umetnik ikada!
    Ja:On i jeste najbolji umetnik ikada!
    Hahahaha Bravo respect RiRi 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.