990
Romantik: Justin slao cveće Seleni za Dan zaljubljenih

Romantik: Justin slao cveće Seleni za Dan zaljubljenih

990
SHARE

Pevač Justin Bieber, za kojeg se već mesecima šuška da je u tajnoj ljubavnoj vezi sa Selenom Gomez, opet ne može da sakrije svoja osećanja prema njoj.

Tako su mediji saznali da je Justin nazvao cvećaru i zamolio da Seleninu kuću za Dan zaljubljenih ispune buketima ruža, a račun ispostave njemu.

Iako su između njih samo dve godine razlike, tačnije Selena ima 18 godina pa je punoletna, između veze dvoje mladih i uspešnih tinejdžera, osim poludelih tinejdžerki nedavno se isprečio i zakon. Naime, ako bi Justin ili bilo ko od njegovih bližnjih Selenu prijavio vlasti sa saznanjem da je par seksualno konzumirao svoju vezu, Selena bi mogla biti osuđena za seksualno napastovanje maloletnika.

Justinu je i njegov menadžer zabranio da ima devojku, a svega mesec dana kasnije Justin se pojavio u javnosti sa Selenom. Da tinejdžerska ljubav nema granica, Amerikanka i Kanađanin pokazali su u već nekoliko navrata.

27 KOMENTARA

  1. Oboje su veoma lepi i nadareni,zato su i srodne duse!Ali ne verujem da su spavali zajedno!
    P.S.Oni su najsladji par koji sam ikada videla!!! :D

  2. Drago mi je da su srecni……..i da Justin ne slusa menadzera…….pa nece valjda zbog fanova da ostane sam.Selena je preslatka. Love her <3

  3. veoma su slatki i ovo je msm informacija jos od kad!!! citala sam to na stranom sajtu… inace ne verujem da bi selena stupila u sexualni odnos!! pre bi onako romanticno msm deluje mi kao takva devojka!!! ILU SEL!!!

  4. ne znam.slatki su i sve to.ona je stvarno divna,ali bila je sa svim zivima tako da je ljudi u inostranstvu ne cene vise toliko.Bila je sa Nickom Jonasom kad su Jonasi bili na vrhu,kad je Twilight bio na vrhu bila je sa Taylorom,a sad kad je Justin na vrhu sad je sa njim.Iskreno draza mi je Taylor Swift nego ona,ali svako ima svoje misljenje.:D

  5. a i to za prsten nevinosti,to je prisi propalo.To su jos Bitlsi imali i to je samo zbog medijske paznje i kao da se dokazu da su ”cisti”.Msm glupost u svakom slucaju.A i Justin ne nosi prsten nevinosti.:P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.