579
Romantična duša: Ryan Reynolds piše ljubavna pisma Blake Lively

Romantična duša: Ryan Reynolds piše ljubavna pisma Blake Lively

579
SHARE

Može li Blake Lively biti veća srećnica? Naime, njen zgodni dečko Ryan Reynolds, piše joj romantičnu poeziju.

null

“Piše joj sonete pa ih šalje putem e-maila. Ali ne libi se ni da piše rukom pisana pisma. Kad je on na putu, konstantno joj piše poeziju i ljubavna pisma. Takođe voli da joj šalje svoje omiljene citate”, otkrio je za Life & Style Ryanov prijatelj. Naravno, kako to obično i biva s devojkama, Blake se svaki put “rastopi”, a Reynoldsa zavoli još više. “Ona misli da je to jako romantično”, dodao je prijatelj. Nedavno je Lively izjavila kako želi da bude s momkom koji će poboljšati kvalitet njenog života u svakom smislu pa joj pomoći da postane bolja osoba.

null

Što se tiče Ryanove bivše žene – Scarlet Johannson, izvor tvrdi kako ona takve stvari nije odobravala: “Mislila je da je to sramotno, a Ryana je smatrala ‘šašavim’ kad joj je tako nešto napisao. Blake je pak čista suprotnost – ona čuva prave vrednosti”.

11 KOMENTARA

  1. @ “Selena Gomez”, to nije njen styling za grad, već je bila na snimanj STUPID HOE! Bilo bi glupo da za vrijeme pauze i dalje nosi viiiisoke cipele! A što se tiče njenog dečka, mislim da je to krasno od njega! lol <3 Iskreno nisam "Romantična duša", al' mi je to tak' slatko! lol :P 

                                                                                                  Xo Xo Gossip Girl! lol

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.