Start Stars Hot News! Rokeri iz McFly poručuju: Obožavamo One Direction!

Rokeri iz McFly poručuju: Obožavamo One Direction!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Iako vlada mišljenje da publiku One Directiona čine isključivo mlade devojke, iznova i iznova pokazuje se da to nije tako, o čemu svedoči i saradnja koju su momci napravili sa kolegama iz rok benda McFly.

Naime, pevač i gitarista ovog benda, Danny Jones, rekao je da su on i njegove kolege iz grupe poželele da rade sa One Directionom, jer izuzetno cene talenat ovih momaka. “Obožavamo One Direction, to je očigledno. Oni su neverovatni momci, spremili smo jednu pesmu za njihov novi album. One Direction su nam slični, ali su oni mnogo poznatiji. Mi imamo samo delić njihove slave i to nam je dosta. Drago mi je što su se nama obratili jer im možemo ponuditi zaista dobru muziku.”

0509mcfly

On poručuje svima koji vređaju One Direction i smatraju ih netalentovanim da jako greše. “Oni imaju tako dobre pesme i nama je čast da budemo deo toga. Za nas, ne radi se o pravljenju novca, već o muzičkoj satisfakciji što možemo nešto da pružimo One Directionu.” McFly inače je i ranije radio sa 1D, a članovi benda stoje iza pesama “I Want” i “I Would”.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR