202
Rokeri iz McFly poručuju: Obožavamo One Direction!

Rokeri iz McFly poručuju: Obožavamo One Direction!

202
SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Iako vlada mišljenje da publiku One Directiona čine isključivo mlade devojke, iznova i iznova pokazuje se da to nije tako, o čemu svedoči i saradnja koju su momci napravili sa kolegama iz rok benda McFly.

Naime, pevač i gitarista ovog benda, Danny Jones, rekao je da su on i njegove kolege iz grupe poželele da rade sa One Directionom, jer izuzetno cene talenat ovih momaka. “Obožavamo One Direction, to je očigledno. Oni su neverovatni momci, spremili smo jednu pesmu za njihov novi album. One Direction su nam slični, ali su oni mnogo poznatiji. Mi imamo samo delić njihove slave i to nam je dosta. Drago mi je što su se nama obratili jer im možemo ponuditi zaista dobru muziku.”

0509mcfly

On poručuje svima koji vređaju One Direction i smatraju ih netalentovanim da jako greše. “Oni imaju tako dobre pesme i nama je čast da budemo deo toga. Za nas, ne radi se o pravljenju novca, već o muzičkoj satisfakciji što možemo nešto da pružimo One Directionu.” McFly inače je i ranije radio sa 1D, a članovi benda stoje iza pesama “I Want” i “I Would”.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

 1. Naravno da su talentovani i to jako,samo sto neki ljudi to nece da priznaju,a samim tim ispadaju glupi.Aaa I Want mi je jedna od omiljenih pesama,ni I Would nije losa,ali I Want je stvarno najbolja! :D <3

 2. Naravno da su u pravu… :-) Kada bi samo mi mogli uzivo da vidimo koliko su se oni potrudili! :-( 
  P.S. BRAVO PISI O TOME KAKO CE IM SE ZVATI NOVI ALBUM: http://www.youtube.com/watch?v=qksxzUkx8G8

 3. Naravno da jesu talentovani!Drago mi je zbog ovih divnih reci koje su im uputili!!!
  Mislim to svi znaju samo ne zele da priznaju!
  Mice mawe ponosna sam na njih! :D
  <3<3<3<3<3

 4. Netko je pitao Josha kakva je bila Sophijina reakcija kad je vidjela Danielle u ‘This is us’. On je odgovorio:

  “Hahaha, dobro pitanje. Oni su sjedili u prvom redu. Ja sam sjedio iza Harryja, Eleanor iza Louisa, a Sophia pored Liama. Mislio sam da to nije fer. Nekoliko scena prije nego se pojavio dio sa Dani, Harry je udario Liama po ramenu i pitao ga zna li tko sada dolazi. Liam je potvrdio da zna. Izgledao je tuzno. Danielle se pojavila. Liamova mama se osmijehnula jer joj nedostaje Dani. Sophia je pitala Liama: ‘Jeli to ona?’ On je odgovorio: ‘Da, zasto?’ , ‘Izgledala je ruzno , slazes se?’ Liama je Sophia nazivcirala tom izjavom, pa joj je odgovorio: ‘Bila je savrsena i jos uvijek je.’ Nisu pricali jedno s drugim sve do after-partyja, kada mu se ona ispricala. Harry ne voli Sophiu. A ostali.. pa ostali je prihvacaju.”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.