Start Stars Hot News! Rokeri ih vole: Grupa Scouting for Girls napisala pesmu za One Direction

Rokeri ih vole: Grupa Scouting for Girls napisala pesmu za One Direction

SHARE

3015707_1dthisisus_2

One Direction nikako nije tipičan bojbend – na račun momaka već su stizale pohvale njihovih kolega rokera, a iz grupe Scouting for Girls poručuju da su vrlo srećni što će se jedna pesma koju su oni napisali naći na budućem 1D albumu.

Musicians Performing At Party In The Park (USA ONLY)

Dok su se rokeri prethodnih godina uglavnom utrkivali na koji način će da ismeju bojbendove, kad je reč o One Directionu, situacija je potpuno drugačija. Lider benda Scouting for Girls, Roy Stride, kaže kako je vrlo zadovoljan zbog činjenice da će se jedna od najboljih pesama koje napisao možda naći na predstojećem albumu trenutno najpopularnijih muzičara na svetu. On ističe da pesma nije bila napisana za određenog izvođača: “Nisam znao za koga je radm, jednostavno sam napisao nešto neverovatno”, rekao je on. “Ne znam da li će se ova pesma naći na završnoj verziji njihovog albuma, ali je na spisku. To je jedna od najboljih pesama koju sam napisao prošle godine.”

7322901_1dthisisus_1

Roy ističe da je srećan što je pesma u razmatranju i kaže da je san svakog tekstopisca da se njegova numera nađe na albumu One Directiona. “Svaki tekstopisac na svetu želi da bude na njihovom albumu, a da biste uspeli u tome, morate napisati neverovatnu pesmu”, zaključio je on. Očigledno, 1D uživa veliko poštovanje svojih kolega!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR