374
Roditelji Miley Cyrus razočarani Liamovom odlukom da napusti svoju verenicu

Roditelji Miley Cyrus razočarani Liamovom odlukom da napusti svoju verenicu

374
SHARE

null

Billy Ray i Tish Cyrus bezbroj puta su hvalili verenika svoje ćerke i najavljivali njihovo venčanje ovog leta, pa su sad posebno pogođeni što će ti planovi možda pasti u vodu.

Kako prenosi Hollywoodlife.com, Billy Ray i Tish čine sve kako bi se Miley i Liam pomirili. “Ne mogu da zamisle da Miley ponovo bude sama, posebno jer sad prolazi kroz divlju fazu. Znaju da Liam pozitivno utiče na nju, vrlo je stabilna ličnost za razliku od nekih drugih momaka s kojima je ona bila. Znaju da je on ne koristi zbog novca ili slave.”

null

Mileyini roditelji nadali su se da će Liam uspeti da obuzda Miley ali izvori govore da čak ni njemu to nije pošlo za rukom. “On je ekstremno disciplinovan pa su mislili da će biti pozitivan uticaj na Miley. Ako on nije pored nje, ko zna u šta će upasti. Oni se strašno brinu zbog toga, a ako Miley ostane sama, znaju da će sve biti još gore.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

17 KOMENTARA

  1. molim vas ne gubite se,pogledajte,oni uopste nisu raskinuli,pogledajtenovije novosti i miley je objasnila zasto nije imala verenicki prsten..

  2. Ja prosto ne verujem da su raskinuli msm mozda i jesu ali nisam verovala ………..nadam se da nisu meni su savrsen par…Ako jesu onda se slazem sa @kalimerothe hehehe….Kako je bila lepa sa dugom kosom ♥_______________♥ stvarno su bili slatki na ovim slikama…

  3. Ako je ovo istina, ne razumem da li njeni roditelji imaju nesto u glavi. Ako je nosu vaspitali kako treba, jadno je da ocekuju da ce je decko ili muz smiriti. To je odvratno.

  4. Kao što rekoh prvo je bilo JUSTIN I SELENA PREKINULI 10 članaka na dan jesu nisu jesu nisu a  Miley i Liama nije bilo u novinama lijepo ljudi skontali daj malo da se reklamiramo i puff RASKID i sad o njima na dan 10 čalanaka kao prije o jb i sell samo sad su neš utihnuli xd i poslieje će i jb i sell i liam i mils biti skupa i super parovi u holivudu ma daj XD a to što je mils hiperaktivna nije loše takva sam i sama !! Uživam u dobrom društvu alkoholu i tako XD hahah pa de faza xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.