243
Roditelji Miley Cyrus potpuno podržavaju njenu veridbu

Roditelji Miley Cyrus potpuno podržavaju njenu veridbu

243
SHARE

Mama i tata mlade glumice i pevačice putem Twittera dali su punu podršku veridbi svoje kćerke s Liamom Hemsworthom.

Neki izvori prenosili su kako Billy Ray Cyrus baš i nije srećan zbog svega iako jako voli Liama, jer misli da je Miley premlada. Ipak, ponosni otac je na društvenoj mreži napisao: “Sve čemu sam se nadao kao tata jeste da vidim svoju decu kako ostvaruju snove. Da pronađu sreću…svoj mir…i jednog dana spoznaju…pravu ljubav.”

null

Mileyeina majka zahvalila se fanovima na porukama podrške i čestitkama. “Vau! Sva ljubav za Miley i Liam je neverovatna! Tako sam srećna zbog moje drage devojčice i ljubavi njenog života!” Drago nam je što Billy Ray nema ništa protiv, jer američka tradicija takva da je on taj koji plaća račun za venčanje!

FOTO: SIPA

21 KOMENTARA

  1. aa miley ima okice na tatu(boja)a krupne na mamu <3333 <333 kako ja nju volim ovo je neverovatno :'(( <3333333 pitam se da li cu je IKADA upoznati???

  2. Miam je najbolji i najljepši par. Svoju vezu ne iznose u javnost. Istina je da su mladi, ali godine su samo broj. Nadam se da neće popustit pritisku novinara i za par godina se razvesti kao većina holivudskih parova.
    Miam <3

  3. Bas mi je drago.
    Od pocetka ,sam znala da su predivan par i da kao takvi dobro funkcionisu zajedno!
    Zelim im puno srece! :D

  4. Tako sam sretna zbog njih!Oni su najljepši par u čitavom Hollywoodu.Liam je predivan,a Miley presavršena.Obožavam ihi znam da će biti jako sretni skupa kao što su sada.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.