272
Roditelji Katy Perry bi voleli Roba Pattinsona za zeta, a ne Johna...

Roditelji Katy Perry bi voleli Roba Pattinsona za zeta, a ne Johna Mayera

272
SHARE

Roditelji Katy Perry nisu presrećni što je ona u vezi sa rokerom i voleli bi da ona izlazi sa drugim momcima, posebno Robertom Pattinsonom.

null

Katie i Rob su vrlo bliski, pa mu je ona pomagala da lakše podnese to što ga je Kristen Stewart nedavno prevarila. “Bliski su prijatelji i mogu da budu ono što jesu kad su zajedno”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife. Njeni roditelji nadaju se da bi prijateljstvo moglo da se pretvori u ljubav, pa da se Katy a taj način udalji od ženskaroša Mayer koji je već slomio srca Jennifer Aniston, Taylor Swift i Jessice Simpson.

null

“Voleli bi da Katy izlazi s nekim dobrim momkom, kao što je Robert Pattinson – ne sa muškarcima reputacije Johna Mayera”, objašnjava jedan izvor za Now magazin. Misle da je njegov odnos prema ženama vredan prekora.” Ipak, kako je Rob izgleda ponovo sa Kristen, njihove želje neće se ostvariti. Mislite li da bi Rob i Katy bili dobar par?

11 KOMENTARA

  1. Ja mislim da bi bili njih dvoje (Katy i Rob) vrlodobar par.Katy, inace, obozavam.Ona je moj idol, jedna od mojih omiljenih zvezda.Rob je odlican glumac, seksi je.Mislim da bi on i Katy bili savrsen par, on seksi, ona slatka i prirodna.Ali, posto je Rob vec ponovo potrazio Kristen i vec zive zajedno, o njihovoj mogucoj vezi je zavrseno. :)

  2. Samo su prijatelji, ne moze da bude nista vise. Msm, da moze, do sada bi se vec desilo. I prestanite da pisete da se vratio Kristen, jer redovno pratim strane medije i samo tracarski casopisi pisu o tome!

  3. Pa neće roditelji bit sa njim u vezi jbt. važno je da su srećni( John i Katy) a ne što drugi misle iako se radi i o roditeljima .. Mislim da je Katy dovoljno zrela i da zna šta hoće .. Ne bih želila da joj taj Johna Mayera slomi srce kao što je Jennifer Aniston, Taylor Swift i Jessice Simpson. … Rob i Katy su prijatelji i nek tako ostadne :) :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.