814
Rođeni zavodnik: Harry Styles flertovao i sa 6 godina

Rođeni zavodnik: Harry Styles flertovao i sa 6 godina

814
SHARE

One-Direction-Newcastle-United-Training

Ako je verovati Harryjevom bivšem fudbalskom treneru, mladi pevač bio bi strašno popularan među devojkama čak i da nije slavan.

Govoreći za The Sun, bivši trener Chris Rogers, koji je vodio Harry Stylesa dok je on nastupao za tim Holms Čepel Hjurikejns, tvrdio je kako je Harry uvek bio hit među devojkama. “Nije bio baš najbolji fudbaler ali je stvarno bio dobar s devojkama”, priseća se on. “Čak i kad je imao 6 godina, bio je pravi šarmer.”

null

“Nije se baš previše trudio na terenu, čak i tad mi se činilo da je pre svega brinuo za svoj izgled. Ipak, bio je spreman da igra na svakoj poziciji, samo da bude na terenu. Dao je i nekoliko lepih golova, koliko se sećam. Uvek je bio u odličnim odnosima sa momcima iz ekipe ali i sa njihovim mamama koje su dolazile na utakmice.” Da li iz tog vremena potiče Harryjeva ljubav prema starijim ženama, pitamo se?

IZVOR: Life Content

16 KOMENTARA

 1. a ja mislim da je on potpuno drugaciji od toga kakvim ga mediji pretstavljaju (manwhore pretty much). mislim da je pun postovanja prema zenama/devojkama/devojcicama, da kada zavoli, on voli neograniceno. to nekako ja mislim. ali sta znam
  6 godina? ma idi

 2. Hahahahahhahahahah!
  Pa naaravno da je bio omiljen mmedju djevojkama kad je onako ljep… <3
  Ne vole djevojke samo momke koji su poznati..:P

 3. Ja njega mnogo volim i prelep je i prezgodan stvarno, ali videla sam njegove slike kada je bio mali, a i kada je imao 14 godina, tako nešto i majke mi je bio ružan, mislim kao bebac je bio presladak :D

 4. Današnja ljubav na Facebooku

  On: – Bok
  Ona: – Ej:)
  On: – Imaš dečka?
  Ona: – Nemam, ti curu?
  On: – Nemam, baš mi se sviđaš .
  Ona: – I ti meni *_*
  On: – Hoćeš biti sa mnom? <33
  Ona: – Daa <33
  On: – Volim te <33
  Ona: – I ja tebe ljubaviii <33
  hihihihi…umirem…<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.