Start Stars Hot News! Rod Stewart: “Moja ćerka je spavala s Harryjem Stylesom”

Rod Stewart: “Moja ćerka je spavala s Harryjem Stylesom”

SHARE

3601718_spl533195_002

Legendarni britanski muzičar oglasio se i potvrdio priče tabloida da su njegova 31-godišnja ćerka Kimberly i Harry Styles proveli noć u Los Anđelesu.

Par je spažen na večeri sa Rodom i njegovom suprugom Penny Lancaster ali sve priče o njihovom odnosu svele su se na tračeve u tabloidima, dok pevač sad nije sve pojasnio. Gostujući u jednom šou koji će biti prikazan večeras, Rod je priznao kako je Hazza prespavao kod Kimberly. “Njegova kola bila su ispred njene kuće narednog jutra, hajde da to kažem tako”, rekao je pevač odgovarajući na pitanje voditelja, da li su Kimberly i Harry nešto više od prijatelja. “Ipak, možda je samo nakratko došao da pokupi neke stvari”, dodao je Rod u šali.

2112917_spl533195_003

On ističe kako je njegova ćerka dovoljno odrasla da ne mora da je savetuje kad je reč o ljubavi. “Njoj je 31 godina. Može da radi šta god poželi. Ja se ne mešam u to. To je njen život.” Ipak, on ističe kako za Harryja ima samo lepe reči. “On ne može biti ljubazniji. Jako je zabavan momak. Briljantan je, podseća me na vreme kad sam ja imao 19 godina. Rekao sam mu kako je najvažnije da vodi računa o novcu dok je mlad. Kad sam ja bio u grupi ‘The Faces’, nismo obraćali pažnju na to pa su nam ukrali mnogo novca. Svi vam govore – dajte lovu tom timu i tom tipu. A na kraju se pitate, ‘Gde je moj novac’. Zato kažem Harryju – maksimalno koristi to što imaš.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR