Start Stars Hot News! Robertu Pattinsonu pozlilo kada se morao skinuti pred muškarcima

Robertu Pattinsonu pozlilo kada se morao skinuti pred muškarcima

SHARE

Robert Pattinson želeo je povratiti kada je shvatio da filmsku scenu u kojoj je go mora snimiti pred grupom drugih muškaraca. Kada je glumio Salvadora Dalija u filmu “Little Ashes” iz 2008. godine, Rob je ostao zgrožen kada je shvatio da će njegova golotinja tokom snimanja biti izložena pogledima drugih muškaraca.

“Na snimanju su mi dali minijaturni ogrtač, a kada je došao trenutak da ga skinem, celo mi se telo počelo tresti i želeo sam povratiti. Bilo mi je neugodno bilo koga pogledati u pauzama između kadrova pa sam samo zurio u pod. U jednom trenutku sam se okrenuo oko sebe i video šestoricu ili sedmoricu muškaraca kako me gledaju. Osećao sam se grozno”, priseća se Pattinson.

No, s vremenom se zvezda vampirske sage “Sumrak” očito navikla deliti svoju intimu. Tako Robert sada bez ikakve neugode razglaba o, na primer, svom donjem rublju. Glumac je otkrio kako ne voli nositi bokserice već su mu najdraže obične bele gaće. Ipak, prilično se šokirao kada je u novinama naišao na fotografije sebe u kupovini omiljenog donjeg rublja. “Ne znam zašto se to pojavilo, ne razumem šta je u tome zanimljivo. Pa šta ste vi mislili da ja nosim?”, bio je zbunjen Pattinson.

OSTAVI KOMENTAR