703
Robert Pattinson zaprosio Kristen Stewart

Robert Pattinson zaprosio Kristen Stewart

703
SHARE

Glumica Kristen Stewart otkrila je kako ju je njen kolega iz filmova “Sumrak” jednom zamolio da se uda za njega. “Zaprosio me je, ali bila je to šala. Ili barem mislim da je bila šala”, rekla je Kristen, koja je s Robertom navodno u pravoj ljubavnoj vezi.

Robert i Kristen nikada nisu javno priznali da su u vezi, no Pattinson je nedavno otkrio kako su on i njegova partnerka povezani na poseban način. “Nešto posebno nas veže. Ona je najslađa, najpametnija i najjača devojka koju poznajem”, nahvalio je 23-godišnji glumac svoju koleginicu.

“Radije ne bi otkrivao jesmo li mi u vezi ili ne, jer moje se reči prečesto u medijima izvrću. Povezivali su me s mnogim holivudskim glumicama. O većini njih mislim da su previše budalaste i plitke da bih ikada s njima izlazio”, kaže Pattinson. Par je navodno, tokom vikenda, viđen u Budimpešti, gde su slavili Kristenin rođendan. Glumica je 9. aprila napunila 20 godina.

13 KOMENTARA

 1. Ko zna mozda je i luda ona i onako je malo luda devojka pa radi nesto nesmisljeno ali ipak sam srecna sto su imak zajedno i svakako zelim videti nihovu sdavbu ali ipa si u pravu britney4life :D

 2. jaaooo…kako se raspravljate oko gluposti..
  da vam pojasnim…
  da,zaprosio ju je ali je to bilo pre vise od godinu dana (i naravno da je bilo iz zezanja posto nije jedina koju je tako “zaprosio”)…
  i da,zajedno su ali to nisu potvrdili,a i verovatno nikad nece…
  i bili su zajedno u budimpesti za njen rodjendan…
  evo i snimka link to youtube.com
  nadam se da sam pomogla… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.