117
Robert Pattinson zamolio fanove da poštuju njegovu privatnost

Robert Pattinson zamolio fanove da poštuju njegovu privatnost

117
SHARE

Robert Pattinson koji se trenutno nalazi u Australiji gde snima svoj novi film “The Rover” zamolio je svoje fanove da ne objavljuju njegove fotografije na internetu jer tako paparaci mogu da otkriju njegovu lokaciju.

Slavni glumac i ranije je otkrivao da mu se ne dopada život u centru pažnje javnosti, a sada mu to posebno smeta jer fotografi ometaju njegov rad na filmu. Zato je pokušao da objasni fanovima kakve posledice može da ima objavljivanje njegovih fotografija na internetu. Jedan korisnik Twiitera objavio je da je imao sam  zadovoljstvo  da upozna Roberta na snimanju novog filma ove nedelje, ali da ga je glumac zamolio da ih ne objavi na internetu. “Imam fotografije ROberta Pattinsona kako pije pivo. Razgovarao sam sa njim oko 30 minuta”, napisao je on, ali kada su ga fanovi glumca zamolili da objavi fotografiju, odgovorio je: “Ne mogu da objavim sliku, Rob me je zamolio da ih ne objavljujem na internetu nekoliko nedelja da bi se sakrio od paparaca.”

Izvor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Pa i u pravu je, ja sam njegov veliki fan i stvarno ne znam kako bi se ja ponasala da ga vidim tako na ulici, ali ovo je vec preterivanje! Ipak i on ima svoj zivot!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.