145
Robert Pattinson zahvalan fanovima na podršci nakon razlaza sa Kristen

Robert Pattinson zahvalan fanovima na podršci nakon razlaza sa Kristen

145
SHARE

Slavni glumac dobija veliku podršku nakon skandala koji je izazvala njegova devojka Kristen Stewart, a on je itekako svestan toga da obožavaoci brinu za njega.

null

U intervjuu kojeg je dao za Diario de Mexico, glumac kaže da uživa u podršci koju dobija. “Ne mislim da je to zbog mene. Jednostavno postoji nešto u vezi “Twilight” knjiga i filmova. Osnovna priča se povezala sa ljudima. Ljubav fanova prema tome je prilično neverovatna. Rekao bih da je to mnogo bolje nego da vas svi mrze”. Mudre reči Rob!

null

U međuvremenu, insajderi prenose kako je Robert odlučio da poradi na svom izgledu i da započne život kao slobodan muškarac. Navodno, on se nada da će Kristen tad još više biti žao što ga je prevarila. “Rob želi da pokaže Kristen šta je odbacila”, otkrio je jedan izvor za Look magazin. “Potrošio je čitavo bogatstvo za prethodne dve nedelje na kosu, izbeljivanje zuba i svoj ten. Kupio je niz Gucci odela, koja koštaju 2500 evra a i aktivno trenira kako bi bio u formi.”

9 KOMENTARA

  1. ”Rekao bih da je to mnogo bolje nego da vas svi mrze”…. WTF?! To on nešto Kristen? Sve mi je manje gotivan. Davno sam pročitala neko psihološko istraživanje…kako samo gde je ljubav već na izmaku, ZBOG PREVARE dođe do raskida. U principu, bes će da prođe…a ako vam nije stalo, logično je da će te da pokupite prnje.. Doduše…kod muškaraca dođe do onog povređenog ega… Pogotovo kad sazna cela javnost…i koliko vidim, on se sad sladi time što je on ispao heroj… podržava ga ceo svet, bla, bla. Neke se ne bi ni okrenule, a ona se toliko kaje. A muškarci kad prevare?! Njih niko ne dira? Šta je sa tim frajerom što ima dvoje dece? Ne optužujem ga, jer nisam taj tip, svi grešimo. Ali kad se već priča o ”grehovima”…ona bar nije udata i nema decu… A opet je više okrivljuju! A verujem da je to samo zato što je žena…I zato što je ona! Retko ko je gotivi i ceo Holivud, a i ostatak sveta, vole što se ovo desilo!

  2. On je tako glup…
    Covece neko bi pomislio da zaista i jeste…
    Samo se pitam da li ce mu vredeti ta Gucci odela kada bude star i sam…
    Ako je Kristen ona prava, on ce moci da joj oprosti a moju podrsku ima jer je covek zaista fin, po onome sto se pise o njemu…
    Nadam se da ce opet biti zajedno, a ako ne, nije im bilo sudjeno… :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.